Aktiviteter i Hjerteforeningen for Nørrebro/Nordvest

Skrevet tirsdag d. 7. november 2017

Hjerteforeningen N/NV afholder bestyrelsesmøde hver 6. uge undtagen i juli måned.
I begyndelsen af hver måned foretager Hjerteforeningen N/NV en plakatophængning af månedens Hjerteplakat på institutioner/hospitaler i komiteens område undtagen i juli måned.

Bestyrelsen deltager udover de arrangementer, der er nævnt i vores kalender, i møder, som er arrangeret af  Hjerteforeningen som eksempelvis Landsmøder, formandsmøder og møder om motion generelt og nye tiltag inden for dette for hjertepatienter så vigtigt et område.

Hvis du har lyst til at være med i Hjerteforeningen N/NV’s arbejde, kan du læse mere om det at være frivillig i Hjerteforeningen under menupunktet “Om os” eller rette henvendelse til et af medlemmerne af bestyrelsen – se menupunktet “Kontakt”.